Registrera dig på Mina sidor

För att göra en intresseanmälan och komma åt dina personliga tjänster på vår hemsida behöver du vara inloggad. Detta gör du lättast genom att registrera dig här på vår hemsida. Men det går självklart också bra att kontakta bobutiken om du behöver hjälp.

En intresseanmälan är aktuell i ett år och du ansvarar själv för att din intresseanmälan förlängs.

Vallonbygden har valt bostadskö som grundprincip när det gäller all uthyrning av bostäder. Om du registrerat att du vill ha utskick via e-post kommer en påminnelse att skickas ut till dig några veckor innan din intresseanmälan går ut. Även när du loggar in kommer du att få ett meddelande om att din intresseanmälan snart är inaktuell.

Uppdatera din intresseanmälan

Genom att uppdatera dina registreringsuppgifter en gång per år ser du till att din intresseanmälan hålls vid liv. Du måste vara inloggad för att ändra eller göra en ny intresseanmälan. Om du inte längre behöver en ny bostad kan du när som helst avregistrera dig. Om din intresseanmälan gått ut får du registrera dig igen och börja om med nytt ködatum.

Bevaka lediga lägenheter

På vår hemsida publiceras alla lägenheter som är lediga för uthyrning. Där bokar du själv ditt intresse och sköter bevakningen på de lägenheter som passar dina önskemål.

Prenumerera

Genom att ange att du önskar bevakningsutskick kan du få e-post när vi lägger ut lägenheter som passar dig. Urvalet görs med hjälp av de önskemål, bland annat lägenhetsstorlek och område, som du uppgett i din intresseanmälan.

För att kunna beställa, ändra eller avbeställa din prenumeration måste du vara inloggad. Prenumerationen är givetvis kostnadsfri.

 

Stora Allén 11

Sökande

Din intresseanmälan är nyckeln till en ny bostad hos Vallonbygden. Vid registreringen får du därför frågan om du vill skapa en intresseanmälan. Det är dagen som du inkommit med din intresseanmälan till oss som utgör ditt ködatum.

Hyresgäst

Är du hyresgäst så kan du dessutom se uppgifter om din hyra med mera. Det går naturligtvis bra att registrera sig på hemsidan utan att fylla i en intresseanmälan.