Aktuell driftinformation

2023-10-31

Störningar i varmvattenleveransen på Pilängsplan 4 och 6

Vi har upptäckt ett fel på värmesystemet till vattnet. Ni kommer inte kunna få varmvatten i era kranar under eftermidagen och kvällen. 

Vi arbetar med att få ordning på felet så fort som möjligt.

Informationen kommer att uppdateras så snart vi vet mer.

Uppdatering:

Felet ska nu vara åtgärdat och varmvattnet tillbaka i lägenheterna.


2023-02-03

Störningar i vattenleveransen

Under fredagen den 3/2 har Finspångs Tekniska meddelat att vattenleveransen inte fungerar som den ska till ett antal fastigheter på Kapellvägen i anslutning till arbetet som pågår i området.

De arbetar så snabbt de kan med att åtgärda problemet.

När vattnet kommer tillbaka kan det förekomma missfärgningar och tryckförändringar (luft). Låt i så fall kallvattenkranen stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut.

Har du frågor kan du kontakta Finspångs Tekniska på 0122-851 80 eller via kundservice@finspangstekniska.se


2022-12-07

Vatten och värme stängs av

Onsdagen den 7/12 kommer vattnet, både kall- och varmvatten, att stängas av i våra fastigheter på De Wijks väg. Det är Comfort som kommer utföra ett arbete med att byta värmeväxlare. Det betyder att även värmen till radioatorerna behöver stängas av. Allt arbete kommer att bli färdigt under onsdagen men sluttiden är oklar.

OBS: Tänk på att tappa upp vatten för daglig förbrukning samt hålla fönster och dörrar stängda så att värmen hålls kvar i lägenheten.

Verktyg genrebild

Hittar du inte en aktuell störning?

Här ser du den senaste driftinformationen som gäller våra fastigheter. Upplever du en driftstörning som inte står med? Anmäl det till oss på 0122-249 50 eller efter öppettider till jouren på 0122-127 20.