Du som vill hyra

Du som vill hyra

Bo bekvämt bo i hyresrätt

Med 1870 lägenheter är vi den största hyresvärden i Finspång. Ingen annan hyresvärd kan erbjuda ett lika stort urval och lika utvecklad service i boendet. Våra hyresfastigheter finns i Finspångs attraktivaste områden och du kan välja mellan allt från boende i nybyggda marknära bostäder, till fräscha rymliga lägenheter med plats för hela familjen. Vill du bo med egen täppa och skogen runt knuten finns även denna möjlighet. Ett nytt hyreskontrakt är förhoppningsvis början på en lång relation mellan dig och oss. Vi vill självklart att du ska trivas i ditt nya boende, såväl med lägenheten, och vår service.

Registrera dig, anmäl intresse på lediga lägenheter

På hemsidan publiceras de lägenheter som är lediga för uthyrning. När du registrerat din intresseanmälan och loggat in, kan du kan anmäla ditt intresse för maximalt tre lägenheter samtidigt. Du ska bara anmäla intresse på de lägenheter som är tänkbara alternativ för dig. Lägenheterna ligger ute på vår hemsida under 5 dagar och det spelar ingen roll när under denna vecka som din intressenanmälan sker. Det är först när veckan är slut som kölistan på respektive lägenhet fastställs.

BoDirekt

BoDirekt är ett erbjudande som riktar sig till bostadssökande som snabbt behöver en bostad. Den som först anmäler sitt intresse hamnar först i kön. De lägenheter som erbjuds som BoDirekt är markerade med ett litet hus.

Bostäder med variation

Vi gör vårt bästa för att du ska hitta en bostad hos oss! Vi försöker beskriva våra bostadsområden så att just du ska finna ett område som passar just din boendesituation. Vi är med på alla lägenhetsvisningar för att du som bostadssökande ska kunna ställa frågor och framföra synpunkter. 

Sök med omsorg

För oss är det viktigt att din nya bostad passar din livssituation och dina önskemål. Ta därför tid på dig när du söker ett nytt boende, det är ett stort och viktigt steg. Blir det rätt från början kommer både du och vi att trivas bättre tillsammans.

Välkommen och lycka till!

 

Registrera dig

För att registrera intresse på lediga objekt måste du först registrera dig på Mina sidor.

När du gått igenom formuläret för att registrera dig som sökande anger du en PIN-kod som du använder för att logga in.

Registrera dig

Sök bostad

Även du som inte är registrerad kan titta på vårt lediga utbud.