Kvarteret Humlevägen

Attraktiva hyreslägenheter med närhet till bad och natur

Kvarteret Humlevägen ligger i östra delen av Finspång och omfattar totalt 18 nyproducerade lägenheter där dom nedre lägenheterna får egen uteplats. Husen uppförs i 2 plan och samtliga lägenheter är på 3 rok. Husen har en idylisk trä fasad som byggs med en stil som följer områdets utssende. Inflyttning planeras till oktober 2019. Kvarteret Humlevägen kommer få ett fantastikst läge med närhet till sköna bad i sjön Gron men också närhet till underbara strövområden med ekskogar och ängar. I närhet till området finns köpcenter och riksväg 51 vilket gör att kommunikationsvägarna är optimala.

Genomtänkt både vad gäller material och planlösning

Lägenheterna blir ljusa och öppna med välplanerade ytor. Här kommer samtliga materialval att genomsyras av stilrena och modern kulörer med en härlig ekparkett i samtliga rum. Alla lägenheter på övre plan har balkong och samtliga marklägenheter har uteplats. Köket har ett modernt arkitektvitt utseende med smart och funktionell inredning.

Ett fantastiskt läge

Du bor mitt i en oas av grönområden men har samtidigt centrum och shopping bara några minuter bort! Kvarteret Hummlevägen ligger intill sjön Gron med närhet till sköna bad och omgivningar. Skola, livsmedelsbutik, postservice, kommunikation, vårdcentral och andra butiker finns i närliggande köpcenter. Här skapar vi nu Finspångs bästa hyresrätter.

Interiöra bilder
  
 


Dokument
Situationsplan

Planskiss med möbler


Bofakta

- 3 RUM OCH KÖK
- YTA: 71,1 KVM
- 6,5 KVM FÖRRÅD
- TRÄGOLV I LACKAD EK
- KLINKERS I ENTRÉ
- INDUKTIONSHÄLL
- MIKROVÅGSUGN
- DISKMASKIN
- HELKAKLAT BADRUM
- DUSCHKABIN
- GOLVVÄRME I MARKPLAN
- RADIATORER PÅ ÖVRE PLAN
- UTEPLATS/BALKONG
- PARKERING INTILL HUSET
- MILJÖHUS/KÄLLSORTERING
- SKJUTGARDEROBER
- VITMÅLADE VÄGGAR
- NÄRHET TILL BADSJÖ
- NATURNÄRA