Följ oss på Instagram
 

Våra områden

Karta
 

Profilen

Trivsamt bostadsområde med skog och natur runt knuten. Ca 1 km till centrum. Förskola och lågstadium i området. Trevlig gård med lekplats för de mindre barnen.
 
Stäng
 

Storängen

Inom bostadsområdet finns alternativa boendeformer. Här finns boende för både barnfamiljer, äldre och unga. Under 2000-talet har flera fastigheter fått nyrenoverade kök och badrum. I området finns attraktiva tvåfamiljshus med egen trädgård. Närhet till natursköna Vibjörnsparken.
Områdesbild
 
Stäng
 

Viggestorp

Attraktiva lägenheter i villaområde ca 1,5 km från centrum. Lägenheterna har stora balkonger eller markterass. Cykel- och gångväg till centrum. Förskola samt låg- och mellanstadium i närområdet. Närhet till skog och natur.
Områdesbild
 
Stäng
 

Röda Hårstorp

Barnvänligt bostadsområde med gångavstånd till Viberga köpcentrum. Förskola och skola i närområdet. Närhet till Viberga köpcentrum och livsmedelsaffärer.
Områdesbild
 
Stäng
 

Östermalm

I området finns allt från ettor till fyra rum och kök. De flesta husen är trevåningshus, uppförda i mitten på femtio- och sextiotalet. Lägenheterna på Stora Allén 23-25 erbjuds i första hand till äldre och funktionshindrade.
Områdesbild
 
Stäng
 

Lotorp

Lotorp ligger ca 5 km norr om Finspång i direkt närhet till skog, natur, elljusspår och bad. På orten finns jourbutik, förskola, låg- och mellanstadium. Gång- och cykelväg till centrala Finspång.
Områdesbild
 
Stäng
 

Östra Hårstorp

Marknära boende med egen uteplats eller balkong både på entrésida och baksida. Här bor du i radhus eller kedjehus med eget garage, carport eller parkeringsplats. Ett boende för dig som önskar det lilla extra. Lägenheterna har hög standard med närhet till Viberga köpcentrum och badplatsen Gron som finns bara ett stenkast från området.
Områdesbild
 
Stäng
 

Bergska

Berska är ett bra boendealternativ för äldre då fastigheten har hiss. I närområdet finns flera restauranger, pressbyrå, livsmedelsaffär dessutom närhet till vårdcentral.
Områdesbild
 
Stäng
 

Tegelbruket

Trevligt bostadsområde med barnvänliga innegårdar. Arena Grosvad med bad- och friskvårdsanläggning ett stenkast från området. Här finns allt för dig som gillar friluftsliv och friskvård. Sporthall, idrottsarena, konstfrusen isbana ett stenkast från området. Vintertid finns även möjighet till längdskidåkning på konstsnöslinga. Närhet till barnomsorg och skola. Ca 2,5 km till centrum.
Områdesbild
 
Stäng
 

Nyhem

Populärt bostadsområde med välplanerade lägenheter och inglasade balkonger. Trevlig gårdsmiljö med planteringar . Gångavstånd till förskola samt låg- mellan- och högstadieskola. Närhet till centrum och dess serviceutbud.
Områdesbild
 
Stäng
 

Högby +65 seniorboende

Populärt område i centrala Finspång. Här är lägenheterna avsedda som 65+ seniorboende. Området har övervägande ettor och tvåor. I anslutning till boendet finns träffpunkten Ankaret. I området finns ett kulturhus från 1700-talet som totalrenoverats under hösten 2012.
 
Stäng
 

Hällestad

Hällestad är beläget cirka 14 km nordväst om Finspångs tätort och erbjuder ett härligt boende i naturskön, lantlig miljö. Här har vi nio lägenheter. 2006 byggdes före detta Posthusets lokaler om till tre marknära lägenheter
Områdesbild
 
Stäng
 

Fäskogen

Ett av våra mest stabila bostadsområden. Husen är småskaliga och innergårdarna gröna. En promenad på ca minuter och du är i centrum.
Områdesbild
 
Stäng
 

Gula Hårstorp

Populära lägenheter i barnvänligt bostadsområde. Föskola och skola i området. Livsmedelsaffär samt Viberga köpcentrum i närheten.
Områdesbild
 
Stäng
 

Centrum

I Finspångs centrum finns vårt äldsta bostadsområde, Bruksgatan, som ligger fantastiskt vackert i anslutning till Finspångs slott och slottsparken. Dessutom finns lägenheter mitt i Finspångs centrum med närhet till dess serviceutbud.
 
Stäng
 

Lugnet

Nyproducerade toppmoderna marknära lägenheter med sjöutsikt. Till varje lägenhet hör egen carport och eget förråd.
Områdesbild
 
Stäng
 

Norrmalm

Trivsamt bostadsområde intill villaområde. Närhet till slottsparken och Finspångs centrum.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta
 

Vallonbygden har idag 1870 lägenheter och vi kan med detta erbjuda boenden för i stort sett alla bostadsbehov. Hos oss bor du centralt i attraktiva områden med närhet till affärer, restauranger, övrig service och folkliv. Du kan välja mellan allt från boende i toppmoderna marklägenheter till fräscha, rymliga lägenheter med plats för hela familjen. För dig som önskar bo mer lantligt och avskilt, med egen täppa och skogen runt knuten, finns även denna möjlighet.

Vi finns bara inom kommunens gränser

Vallonbygden ägs av Finspångs kommun. Detta innebär att vi endast kan erbjuda boenden inom kommunens gränser. De flesta lägenheterna ligger i Finspångs tätort, men vi har även ett fåtal lägenheter i mindre samhällen som finns i vår kommun.

Kontakta oss så berättar vi mer om bredden och mångsidigheten i våra olika boenden.