Öppettider under sommaren

Öppettider sommaren 2023

Under sommaren har även vi på Vallonbygden semestertider. Vi har planerat för att det ska påverka er hyresgäster så lite som möjligt men självklart kommer det att vara lite förändrade öppettider.

Under vecka 26-27 når du oss via telefon mellan klockan 10-12 måndag, onsdag och fredag. Telefontiden till felanmälan är öppen samma dagar klockan 10-11, precis som vanligt.

Vecka 28-29 har vi stängt. Det går fortfarande att exempelvis göra sin felanmälan på Mina sidor och de tas om hand av den personalen som är i tjänst. Tiderna för problemlösning kommer att vara längre än vanligt. Det som är mer akut kommer att gå före det som kan vänta.

Under vecka 30-32 når du återigen oss på telefon mellan klockan 10-12 måndag, onsdag och fredag. Telefontiden till felanmälan är öppen samma dagar klockan 10-11.

Jouren når du på övrig tid och de hanterar akuta ärenden, så som vattenläckor och elstörningar. De har telefonnummer 0122-12720.

Vi hoppas att sommaren ska flyta på bra och ber om översikt med att det kan ta längre tid än vanligt för oss att hjälpa till med ärenden eller svara på mejl. 

Trevlig sommar önskar vi på Vallonbygden!

Öppettider sommaren 2023