Höghuset Majoren

Vallonbygden har under ett antal år arbetat strategiskt för att kunna bygga nya hyresrätter. I regionen är det stor efterfrågan på hyresrättslägenheter och för att möta den ökade efterfrågan så arbetar vi brett tillsammans med kommunen för att på bästa sätt skapa och utveckla framtidens boende i Finspång. Därmed medverkar vi till ett attraktivt Finspång där människor vill bo och leva.

Här kommer vi att skapa ett modernt boende med 32 nya hyreslägenheter med hög standard, inglasade balkonger med utsikt över Skutbosjön. Det kommer att bli lägenheter med 2-4 rum och kök i storlekarna 63,5 till 93 kvadratmeter. Huset kommer att byggas i åtta våningar där samtliga våningsplan får tillgång till hiss.

Höghuset Majoren ligger i centralt läge i Finspång. Här kommer man som boende att ha nära till butiker, kommunikationer, bibliotek, vårdcentral etc.

Planerad inflyttning i Höghuset Majoren är februari 2017.

 

 

Allt i ett med Majoren

Ljusa lägenheter med rymliga balkonger, badrum med tvätt samt förråd. I huset Majoren finns många möjligheter - på en och samma yta.

Planlösningen är framtagen för att skapa så många anvädningsområden som möjligt på minsta möjliga yta. I samtliga lägenheter kommer ljuset från två väderstreck i vardagsrummen, vilket ökar känslan av dess storlek och skapar rymd. Kök och vardagsrum har ett öppet samband och lägenheterna har generösa entreér med bra förvaring för ytterkläder och i anslutning  till entreén finns även lägenheternas interna förråd. Vallonbygden kommer även bygga extra förråd i sutterängplan som alla hyresgäster kommer få ta del av. Tvättmöjligheter finns i badrummet i samtliga lägenheter. Parkeringsmöjligheter kommer att finnas utanför huset på gården, alternativt i P-huset mitt emot.

 

 


 

Planlösning entré - normalplan

 

 

Exempelplanlösning 3 RoK, 75,5 Kvm