Välkommen till Finspångs Stadslopp 23 maj 2018

Vallonbygden är i år "Medaljsponsor" till Finspångs Stadslopp som avgörs med start och mål i Bruksparken i hjärtat av Finspång. Detta innebär att Vallonbygdens hyresgäster, både barn och vuxna, erbjuds att delta i loppet utan kostnad.
Loppet vänder sig till alla som motionerar. Gå, jogga eller spring, det är helt valfritt. Inte bara de snabbaste kan vinna fina prispengar, alla som deltar har chansen att vinna värdefulla priser. Utmana grannen, jobbarkompisen eller dig själv.

Tid och plats: Onsdagen 23 maj start klockan 18.30 i Bruksparken i Finspång. XL Bygg Lilla Slottsrundan första start 17.00 (fyra starter).

Distans: 7 kilometer.

Klasser: Herrar, damer och gå/jogga utan tidtagning. Tidtagning i herr-och damklass.

Barnlopp: XL Bygg Lilla Slottsrundan (1,4 kilometer). Första start kl 17.00 (fyra starter.)

Anmälan: Mejla dina personuppgifter, namn, adress och personnummer, senast den 17 maj till: gunilla.nordin@vallonbygden.se  Vi gör då din anmälan till loppet, du kan se att din anmälan är registrerad på www.finspangsstadslopp.se

Anmälningsavgift: Kostnadsfritt för hyresgäster/barn hos Vallonbygden.

Nummerlappar: Nummerlappar hämtas hos Coop Finspång/Viberga måndag 21 maj och tisdag 22 maj mellan klockan 15-19.

De nummerlappar som inte hämtas ut hos Coop delas ut vid start- och målområdet senast en timme innan start.
OBS! Den "flik" som sitter högst upp på nummerlappen är det chip som registrerar din tid. Utan den blir det ingen tid registrerad.

Parkering: Finns många gratisparkeringar i närheten av start-och målområdet. Varför inte cykla, springa eller gå som uppvärmning.

Omklädning: Kom gärna ombytta.

Dusch: Finns möjlighet till dusch.

Uppvärmning: Aktiv Hälsocenter har hand om uppvärmningen som startar 15 minuter innan starten 18.30, samt några minuter innan respetkive start i barnloppet.

Bana: Sju kilometer genom sköna Finspångsmiljöer. Bankarta finns på www.finspangsstadslopp.se för mer detaljerad information.

Vätska: Vid start- och målområdet samt vid Viberga efter cirka 3,5 kilometers löpning.

Massage: Lotorps Massage & Friskvård erbjuder gratis massage innan och efter loppet.

Priser: Finspångs Stadslopp kommer att ha ett riktigt vasst prisbord. Både elitlöparna och motionärer kommer att få del av de fina och dyrbara priserna.

Bemannad värdeinlämning: Vid start- och målområdet.

Prisutdelning: Elitlöparna, de sex främsta damerna och herrarna,  får sina prischeckar med start cirka 19.30.

Tidtagning: Professionella tidtagningsfirman Racetimer ser till att du får rätt tid i mål.

Resultat: Kommer att finnas via länk på loppets hemsida direkt efter målgång. Resultaten kommer också att visas på plats direkt vid målgången med hjälp av fyra 37-tums skärmar.

Tävlingar i tävlingen 1:  Ta med dig däcket som står någonstans utmed banan, spring eller gå hela vägen till mål med däcket och vinn fyra nya däck med montering. Priset är sponsrat av G-Sons Gummi. Se mer information under fliken Prisbordet på startsidan.

Tävling i tävlingen 2: Utrymningsspurten. Satsa allt på 100 meter utmed Skäggebyvägen och ta chansen att vinna 3 000 kronor i resepresentkort från Resia. Placering 2-5 vinner fina priser från räddningstjänsten i Finspång.

Arrangör: Finspångs SOK.

För mer information besök  www.finspangsstadslopp.se

Deltagande i Stadsloppet sker på egen risk!
I och med att du deltar i OMT Finspångs Stadslopp så ger du också ditt tillstånd till att du kan bli fotograferad och filmad under loppet.

Varmt välkomna!