Följ oss på Instagram
 

Nya Orienteringstavlor

I våra två områden Gula Hårstorp och Röda Hårstorp har vi nu förbättrat informationen och gjort det lättare att hitta rätt när man besöker området.

Dom gamla orienteringstavlorna var väldigt solblekta, spruckna och slitna efter alla år som dom har stått utomhus, kartorna innehöll också väldigt lite information om området och det är något som vi har förbättrat mycket.

Dom nya orienteringstavlorna har LED belysning vilket gör att man även kvällstid kan se tavlan. Vi har också uppdaterat kartorna med parkeringsplatser, källarförråd, tvättstugor och miljöhus mm. Orienteringstavlorna är mycket mer tydliga nu vilket gör att det blir lättare för våra hyresgäster men också andra besökare att hitta rätt enklare i området.

Vi har också monterat små skyltar med vår logotyp på våra fastigheter. Skyltarna ska tydliggöra att det är Vallonbygden som är fastighetsägare till fastigheten.

Vi hoppas ni tycker att förbättringarna blev bra och vi tänker att detta får bli en modell för kommande områden när vi gör liknande uppdateringar.